miércoles, 11 de marzo de 2009

L'RSS



Què són els canals RSS?

L'RSS (Really Simple Syndication) és un format de dades XML que permet l'agrupació d'enllaços que apunten a determinada informació que pot resultar d'interès per un usuari.

Els llocs web publiquen aquests canals per a mantenir informats els seus usuaris sobre el més actual i rellevant del seu interès.

El seu ús més estès és el d'agrupar notícies catalogades per un tema o origen amb una actualització regular d'elles.

D'aquesta manera si estàs interessat a mantenir-te al tant sobre alguna cosa en específic, només cal afegir el canal de notícies del seu interès puntxant al teu lector de canals favorit per mantenir-te actualitzat. Sols cal entrar a la pàgina d'interès i puntxar en la icona de les sigles RSS per després registrant-te i llest.

Per a què serveixen en educació?

Serveixen per mantenir-se informat sobre tots els nous esdeveniments que ocòrreguen al voltant del món de l'educació, entre d'altres.

Què has aprés amb tot açò?

He aprés a subscriurem a pàgines molt interessants i poder mantenir-me informada sense tenir que estar constantment entrant a les pàgines, ja que la informació m'arriba de manera automàtica i actualitzada al meu blog. M'ha semblat un recurs molt útil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario